Esküvő két keréken

»

Lilla és Imi esküvőjén fényképeztem május elején és ismét kivételes embereket ismerhettem meg. Lazaság, jókedv, barátság, humor, kedvesség és még sorolhatnám a szavakat amik az élmények kapcsán eszembe jutnak.

Ez most egy olyan cikk lesz, ahol a jegyesfotóktól a buli végéig készült képekből mutatok egyet-egyet.

 

Jegyesfotózás előtt meg szoktam kérni a párt, ha van valami személyes dolog, vagy közös emléktárgy, akkor azt hozzák magukkal, így még személyesebbek lesznek a fotók. Ők egy motort hoztak :)

 

 

 

Imi egy motoros boltban dolgozik, Lilla pedig szereti a motorokat. Ahogy mesélték megismerkedésük helyszínén sem volt elhanyagolható a benzingőz mennyisége. :)

A földút végéhez, a romtemplomhoz mentünk tovább, ahol igazán jó fények voltak.

 

 

Tervben volt, hogy a vízparton, egy stégen is készítünk fotókat. Átmentünk hát Balatonfüredre. Kicsit izgultam, amikor Imi a stégre parkolt, de végül nem lett vizes a motor.

 

 

A szép délutánt végül Tihanyban hegymászással folytattuk, majd pár sziluettes kép elkészítése után készítettünk egy portré gömbfotót is.

 

 

Elérkezett az esküvő napja és a motor mellé csatlakozott egy autó is. Egy Cadillac. Most láttam ilyen autót először közelebbről. Az amerikaiak tudnak valamit...

 

 

 

A Flamingó hotel kikötő részében kezdtünk, majd azután elsétáltunk a Balatonfüredi sétány felé, majd az Anna Grand Hotel környéke és pár vízparti fotó után el is fogyott az időnk.

 



 

 

Kezdődött is a szertartás, ami egy szép helyszínen a balatonfüredi Vitorlás étteremben került megrendezésre. A fiatal pár 4 féle homokot öntött egy korábbi fényképük mögé, hogy örök életre emlékezzenek, sorsuk innentől összefonódik.

 

 

Végül pedig, ahogy az lenni szokott, a násznép asztalhoz ült, majd pedig megkezdődött a táncparketten a hajnalig tartó őrület a Búgócsiga együttessel.

 

 

 

Lilla és Imi, nagyon sok boldogságot kívánok nektek két lábon és két keréken is! :)

Ilyen fotókat szeretnél Te is?