A nagy szerelem roséval kezdődik

»

Legalábbis Zsuzsi és Gergő között így kezdődött.

Ez egy kivételes fotózás volt, mert az ő esküvőjükön nem tudtam ott lenni. Megtisztelő volt, hogy mégis ragaszkodtak hozzám, így a kreatív fotózásukat egy másik napon elvállalhattam. A helyszínek sora Balatonfüredtől egészen Balatoncsicsóig, a Szabó és Fia borpincéig tartott. Szép helyeken jártam egy szép párral, ebből a sorozatból mutatok most párat.

 

Tehát Balatonfüreden kezdtünk, a Vitorlás térről indultunk. Már itt sok kép készült, szóval most bajban is vagyok, hogy melyik képet hagyjam ki a cikkből (csak hogy ne legyen olyan hosszú). :)

 

 

 

Szép fények is voltak a parton így muszáj még mutatnom innen párat. Természetesen a vizes képek sem mardhatnak ki. :)

 

 

Tihanyban már alacsonyan volt a nap és szerencsére pár fátyolfelhő is búszott a nap elé. Ilyenkor a fények még lágyabbak lesznek, szinte eltűnnek az árnyékok és nem kell azon aggódni (fotósként), hogy melyik árnyék hogyan vágja szét a szép arcokat.

 

 

 

A Szabó és Fia borpince Balatoncsicsón van. Ha azt mondom, hogy nagyon szép helyen, akkor ez elég enyhe kifejezés. Odafelé még megálltunk egy búzamező és szalmabálák mellett is.

 

 

A borpincénél előkerült ekkor már az a bizonyos rosé. Zsuzsi és Gergő együtt tervezték a cimkéjét. Mivel vezettem, csak az illatát érezhettem akkor, de az is tényleg elvarázsol. :)

 

 

Szeretném még megmutatni a kilátást és persze a részleteket, kiemelve a gyűrűket. Szép délután volt ez, jól éreztük magunkat.

 

 

 

Zsuzsit és Gergőt egyébként megtaláljátok majd a Balatonfüredi Borheteken is, ott ezt a rosét is meg lehet kóstolni. Talán elkezdődik egy másik nagy szerelem is!

Sok boldogságot kívánok!

A menyasszonyi csokor a balatonarácsi virágüzletben Dániel Viki készítette.

Ilyen fotókat szeretnél Te is?