A vidám szülők és a pocaklakó

»

Zsófit, Zolit és még a pocakban növekedő Hannát fényképeztem. Zsófiék az utolsó pillanatra időzítették a fotózást, hiszen a képek kézhez vétele után egy nappal a kislány már megszületett. De nézzük is milyenek voltak ők hárman még Hanna világra jötte előtt.

 

Egy borús délutánon találkoztunk, reméltük, hogy nem fog esni az eső. Pár kép készült csak egy repceföld és egy karám mellett aztán úgy elkezdett esni, mintha dézsából öntötték volna.

 

 

 

Ittunk tehát egy kávét és megbeszéltük a következő időpontot.

Pár nappal később már több szerencsénk volt. Hét ágra sütött a nap, jókedv is volt, nem is kell más egy ilyen fotózáshoz. :)

Volt pár kellékünk, Zoliék rögtön meg is mérték, hogy kinek milyen nagy a hasa, mekkora a baba, na meg, hogy mennyi sör volt az előző héten.

 

 

Egy hasznos eszközzel még a babával is lehet kommunikálni.

 

 

Előkerült az első cipő és a cumi is. Persze, hogy apa a legjobb :D

 

 

Készült még pár kép Füreden az erdő szélén és a napot Sajkodban zártuk, ahol sajnos a felhők miatt, nem volt igazán szép naplemente. Szerencsére a vidámság kitartott amíg együtt voltunk és gondolom még tovább is. :)

 

 

 

Zsófi számomra kedves üzenetének részletével zárnám a sorokat, amik nagy örömet és újabb mosolyt okoztak nekem:

"Hamarosan újabb kihívás elé nézel, mert nemsokára a kis űrszonda elhagyja az anyahajót, és ő lesz a következő fénykép alany."

A kihívást elfogadom. Jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánok Hannának és a szülőknek is!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?