Amikor a násznép ünnepelni jön

»

Franciska és Sebestyén esküvőjéről szeretnék most pár képet bemutatni. Volt egy különlegesség ezen az esküvőn, ami talán másoknak fel sem tűnik, de nekem nagy örömöt okozott. Nézd végig a képeket és a végén elmondom mi volt az!

 

Kezdjük a jegyesfotózással. Balatonfüreden és környékén kirándultunk picit, több helyszínen, hogy megjelenjen a képeken a kedvenc kutyus, illetve a Balaton is.

 

 

 

 

 

 

Aztán elérkezett az esküvő napja, készülődéssel kezdtünk. Szeretem a készülődés pillanatait megörökíteni, mert nagyon hangulatosak és őszinték tudnak lenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siettünk is a templomhoz. A balatonfüredi evangélikus templom nagyon szép helyszín. Világos, fotózás szempontjából teljesen ideális. Nem mellesleg a lelkész és a gyülekezet tagjai is kedves emberek. A szertartás szép volt. Általában annyira figyelek a képek megkomponálására, hogy nem igazán tudom milyen szöveg hangzik el. Ez most is így volt. A képekből viszont átjött, hogy a megható üzenet mellett volt benne egy kis humor is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A polgári szertartásról most csak egy fotót mutatnék a "fegyverek" miatt. Ezek a fiúk nagyon élvezték, hogy szerepelhetnek és használhatják a buborékfújó ágyút.

 

 

Mielőtt jönnek a külön napi kreatív fotók, megosztok pár bulis képet. Itt aztán felszabadult volt a légkör. Szinte az egész násznép megfordult a tánctéren. Fergeteges volt a hangulat.

 

 

 

 

 

 

És akkor jöjjön most a számomra egyik legkedvesebb része az esküvőnek: a kreatív fotózás. Újabb körutat tettünk, hasonlóan a jegyes fotózáshoz. Balaton, levendula, búza, naplemente meg minden. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elérkeztünk a cikk végéhez és ígértem, hogy elárulom mi volt az az apróság ami nagyon tetszett ezen az esküvőn. Kérlek nézd meg újra az első képet, hogy felfedezel-e rajta valamit. Valamit vagy valamiket, amik nincsenek ott?

A cím is utalt rá, hogy ezen az esküvőn a násznép átélte és nem pedig rögzítette az eseményeket. Ritka, hogy a bevonulásnál egyetlen mobil sem látszik. Az emberek mosolyognak, sírnak és átélik a pár örömét. A mai világban fontos lenne ezeket az élményeket az emlékeinkben és nem az eszközeinken rögzíteni. Persze itt a megbízott fotós kivétel. :)

Tanci és Sebi! Nagyon örültem, hogy veletek ünnepelhettem. Sok boldogságot és örömöt kívánok az életben Nektek!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?