Anna-bál szépét fotóztam

»

Enikő és János rendszeresen járnak Balatonfüredre. Most az Anna-bál miatt látogattak el ide, Enikő most volt első bálozó. Különleges alkalom volt ez, ezért is szerették voltna, ha megörökítem őket egy képsorozaton.

 

A fotózáson találkoztunk először. Ilyenkor mindig kíváncsian várom, hogy milyen lesz az összhang, mennyire megy majd könnyen a dolog. Ahogy általában lenni szokott, itt sem volt gond.

János - esküvőkhöz hasonlóan - nem láthatta a ruhát, már csak Enikőn. Az "első" találkozás pillanatait is megörökítettem.

 

 

A hotelben és kertjében kezdtük a fotózást.

 

 

 

El is indultunk a sétány felé, közben pedig János a fülembe súgta, hogy nem egy olyan sima fotózás lesz ez. Gyűrű van a szmokingja zsebében és azt bizony Enikő kezére szeretné húzni. Eredetileg a báli környezetben történt volna ez, de mivel oda nem tudtam bemenni, így a Balaton partján történt meg az eljegyzés. Addig még azonban találtunk pár helyszínt, így ezekből is mutatnék párat.

 

 

Elérkeztünk aztán a Balatonhoz, Enikő nem is sejtette a dolgot. :) Pár kattintás után végül János letérdelt Enikő elé és az ujjára húzta a gyűrűt.

 

 

 

 

 

Nem sok időnk maradt, igyekeznünk kellett a bevonulás kezdetére, de azért még belefért pár kép.

 

 

Az esőfelhők ekkor már szépen alakultak, mint később kiderült, elmaradt a klasszikus bevonulás az Anna-bálra az időjárás miatt. Azért pár dokumentáció jellegű fotót készítettem még. Enikő a 73-as sorszámmal léphetett be a bálba.

 

 

Hogy Ő lett-e az Anna-bál szépe? Ennek kiderítését az olvasóra bíznám, de az biztos, hogy a bálon résztvevők között Jánosnak Enikő volt a legszebb és ez az igazán fontos.

Enikő, János, sok boldogságot kívánok Nektek!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?