Belga szerelem

»

Június elején ismét egy szép nemzetközi esküvőn vehettem részt. Belga-magyar házasság kötődött Balatonfüreden. Szeretem az ilyet, mert kiválóan lehet látni a különböző nemzetek hasonlóságát és különbségeit is. Egy biztos, így közösen hatalmas bulit csináltak az esküvőn. Az est folyamán mindig volt valaki a táncparketten.

Barbi és Edu esküvőjén fényképezhettem.

 

Ismét olyan sorozatot szeretnék mutatni, amiben minden eseményről van egy-egy kép.

Mivel külön napra terveztük a kreatív sorozatot aznap csak a templomi szertartás előtt érkeztem. Balatonarácson egy kicsi, helyes templomban volt a szertartás.

 

 

 

 

Két érdekesség volt a templomi eseményekben. Az egyik az, hogy a lelkész megtiltotta, hogy a szertartás alatt fotózzak. Állítólag azért, mert a három nyelvű szertartás így sem volt könnyű neki. Azért pár képet csöndes módban sikerült ellőnöm. A másik pedig az, hogy a gyűrű kint maradt az autóban. :) Ez inkább derűt keltett a násznépben, szóval teljesen pozitív módon sült el a dolog.

 

 

Minden simán ment, a menyasszonynak egyszerű, de mutatós volt a ruhája és a csokra is. Nem is beszélve a koszorúslányokról. Minden részlet passzolt, nagyon szép volt mindenki.

 

 

Kezdődhetett a buli. Tényleg egy ütős csapat gyűlt össze, akik egymást bíztatva pörgették, forgatták egymást a DJ pult előtt.

 

 

 

Miután kipihenték magukat, újra találkoztunk. A kreatív fotókat Balatonfüreden, majd Tihanyban készítettük el. Nagyon szép fények voltak aznap délután.

 

 

 

 

El is indultunk Tihanyba. A levendulás még nem volt igazán olyan állapotban, hogy jól mutatott volna a fotókon, de az út másik oldalán találtunk egy Barbihoz sokkal jobban illő növényt. :)

 

 

 

Tihanyban a Belső-tó környékén még volt időn pár képre napnyugta előtt, aztán Sajkodban néztük meg a nap utolsó sugarait. Kiváló zárása volt ennek a napnak.

 

 

 

Barbi és Edu, nagyon sok boldogságot, vidám életet és sok örömöt kívánok Nektek az életben!

I wish you a long-long happy life together!

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?