Csoki, szörp és lekvár

»

Van úgy, hogy nem csak embereket, hanem finomságokat is fotózom. Még a nyáron jártam Nanettnél, hogy pár képet készítsünk azokról, amit a kis műhelyében készít. Volt ott csoki, lekvár és szörp is. Ezekből szeretnék most mutatni párat.

Vigyázat! A képek nyomokban mogyorót tartalmazhatnak! :)

 

Gombóc Artúr megirigyelné, ami ebben a dörgicsei csokigyárban történik. Hogy mit szeret rajzfilmbeli hősünk? "A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon!"

 

Nanettnél pedig mindez megtalálható :) Például birs almás csokoládé is és egy úgynevezett borbon, amiben található némi alkohol is.

 

 

Ki gondolná, hogy miket bele lehet tenni egy ilyen kis bonbonba. Mondanom sem kell, hogy a vércukrom nem esett le a fényképezés közben, mert Anett kedvesen kínált az újdonságokkal is. Epres-mákos, tárkonyos, pálinkával töltött, diómarcipán-körte, meggy-marcipán, kökény és galagonya és még hosszan sorolhatnám a változatokat.

 

Ami pedig minden termékében megtalálható: a szeretet, amivel ezeket az apró csodákat készíti.

 

A fő profil mellett más finomság is található a polcain. A kertben található fák gyümölcséből szörpöt és lekvárt készít.

 

 

Mi mutathatja jobban egy termék minőségét, mint egy elégedett fogyasztó. Bendi volt a segítségünkre. Nagyon nem kellett noszogatni, hogy egyen egy lekváros kenyeret. Nagy elégedettséggel tette, nézzétek csak:

 

 

 

Ha igazi meglepetést szeretnétek ajándékba adni, esküvőre a vedégek asztalára tenni vagy csak egyszerűen esténként enni, keressétek Anettot. A Nanett csokigyár mindig nyitva áll.

 

https://www.facebook.com/nanettbonbon

Ilyen fotókat szeretnél Te is?