Csupa Virág

»

Linda sok éve foglalkozik már virágkötészettel. Nemrég határozta el, hogy specializálódik, esküvői virágok és dekorációk készítését válllalja. A kezdeti reklámhoz és weboldalhoz készítettem neki fotókat egy szép tavaszi délutánon a Balaton partján.

 

A cél a különböző virág kompozíciók bemutatása és a hozzá tartozó hangulat megkomponálása volt. Tulajdonképpen nem volt nehéz dolgom, hiszen a csokrok gyönyörűek voltak és Linda hosszú idő alatt összegyűjtött tárgyai megadták az összeállításoknak a megfelelő hangulatot.

Egy korall színnel kezdtünk. Diana volt segítségünkre a ruha bemutatásában.

 

 

Bizton sokan hallottatok már a "vintage" hangulatról. Az 1920-as és az 1960-as évek közötti időszak stílusát foglalja magában, beleértve az öltözködést, sminket, bútorokat és tárgyakat. A fotók színvilága is segít a hangulat megteremtésében. A Balatonparti stég mellett levő nádas színe még jobban fokozza ezt.

 

 

Barbara, a "Csupa Virág" cukrásza - ahogy ők hívják - sütinyalit  is hozott a kellékek mellé. Ezeket a násznép ajándékaként illetve ültetőkártya tartóként is lehet használni az esküvői vacsorán.

 

 

Végül magyaros színekre váltottunk, előkerültek a pöttyök a szívek az üveg és a különféle bádogbödönök is. :)

 

 

Ha eskövői dekorációra, illetve virágokra lenne szükségetek, keressétek Lindát: www.csupavirag.hu Ha esetleg fotós is kellene, itt a kapcsolat menü pont alatt azt is találtok. :)

Készült pár werkfotó is azon a délutánon, most ezekkel zárom a cikket. Köszönöm Lindának, Diananak és Barbarának az együttműködést, vidám hagulatú fotózás volt. :)

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?