Egy kis helyzetjelentés

»

Azt kell mondanom, hogy jól alakul a nyár. Többnyire Facebook és az Instagram oldalam képeiből látszik, hogy mi történik velem, most szeretnék egy összefoglaló cikket írni arról, hogy milyen fontosabb események voltak az elmúlt pár hónapban.

 

A nyitás után szinte rögtön beindult az élet, az én telefonom is sűrűbben kezdett csörögni. Belevágtam hát újra az emberek fotózásába.

Jöttek a portré felkérések, párok akarták magukat látni a Balaton mellett és a közelgő esküvők jegyes fotózását is elkezdtem.

 

 

 

 

 

Sorban jöttek a babaváró sorozatok, bátran mondhatom, hogy ilyen sűrűn egymás után még nem volt ennyi kismama a lencsém előtt. :)

 

 

 

 

 

Aztán a családok is sorra kerültek. Nagy öröm, amikor egy család már úgy jelentkezik be, hogy "ahogy szokásosan, idén is szeretnék időpontot kérni tőled" :) Van olyan pár, akik babaváró fotózásra jöttek először, idén pedig kislányuk 5. szülinapját ünnepelték a fotósorozattal. <3

 

 

 

 

És persze az esküvők. Nekem kicsit kitolódik a szezon, mert a dátumokat így tudtuk megszervezni, de nem bánom. Úgy érzem minden rossz történés ellenére szép fotók készülnek majd idén is. Még csak nyár közepe van, de olyan sok szeretetet kaptam, hogy nem győzöm ezt fotók formájában visszaadni.

 

 

 

 

 

Mindezek ellenére azért még van pár szabad hely a naptáramban egy fotósorozat elkészítésére Rólad. Ha szeretnéd fényképen látni magad egyedül vagy esetleg a pároddal, családoddal, ne habozz keress meg és keresünk egy megfelelő időpontot. Elérhetőségeimet a Kapcsolat menüpont alatt találod, de rögtön akár ajánlatot is kérhetsz, ha ide kattintasz. :)

Remélem, hogy nemsokára személyesen is találkozunk.

Ilyen fotókat szeretnél Te is?