Esküvő a Dunakanyarban

»

Noémi és András szeptember elején házasodtak össze a Dunakanyar egyik településén, Dunabogdányban. Az esküvői kreatív fotókat Visegrádon és környékén készítettük el. Ezekből és néhány azon a napon készült fotóból szeretnék most megmutatni párat.

 

Azon a napon ott kezdődött az én munkám, amikor András először látta meg Noémit a fehér ruhában. Az esküvők folyamán többek közt ez az egyik pillanat, amit érdemes látni.

 

 

 

Útnak is indultunk, Visegrád nem messze volt autóval, ott, a vár alatt a hegy lábánál kezdtük a fotózást. Az ott található épület elég sok ötletet adott, ebből csak egy-kettőt mutatok.

 

 

 

Közvetlenül mellette pedig egy tornácos házat és udvarát találtuk. Itt már a csokor is az objektív elé került.

 

 

Sajnos nem tudok megmutatni minden képet, nehéz is a választás. De még mielőtt a következő helyszínre mennénk, van itt még három, ha már Visegrádon jártunk...

 

 

Indultunk is tovább, szerpentineken át oda, ahol a leszebb a kilátás a Dunakanyarra. Kicsit párás volt az idő, de nagyon szép látvány volt így is. Ha jól emlékszem akkor jártam itt először, így dupla élmény volt a fotózás. :)

 

 

Meg is pihentünk egy picit, ők is lazítottak, ledobták a cipőket is. :)

 

 

Egyre fogyott az idő, de egy helyszínt még útba kellett ejteni és még a kitalált koreográfiára sem került sor. Megálltunk hát egy mező mellett ahol lencsevégre kerültek a fotós segédek is. :)

 

 

Nagyon szép esküvő volt, szép időben és szép helyen. Fotós szemmel ideális fényekkel és környezetben.

 

 

Köszönöm az élményt, jó volt veletek ünnepelni, egy nagyon jó dolog történt velem is. Sok boldogságot és sok örömöt kívánok nektek!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?