Esküvő csak lazán

»

Ezúttal Vera és Laci esküvőjébe pillanthattok bele a fényképezőgépemen keresztül. A nagy nap pontosan augusztus közepén volt, de előtte, khm akarom mondani utána :) történt még egy kis érdekesség. Minden ki fog derülni a cikk végére.

 

A lányos háznál találkoztunk Tihanyban, mivel a fények elég erősek voltak a Hajóállomás épületénél és a park fáinak árnyékában készítettük el a fotókat. Volt időnk a szertartásokig, így egy nyugodt, szép sétát tettünk a Balaton partján.

 

 

 

Bementünk a Limnológia területére is

 

 

 

és természetesen a kép a Balatonnal sem maradhatott ki.

 

 

Vera és Laci Tihany nevezetes helyén ismerkedett meg. Pedro kocsmájában. Így kötelező volt odamenni és leülni ahhoz a bizonyos asztalhoz esküvői ruhában is, majd lejátszani egy csocsó meccset. :)

 

 

Közeledtünk már az IGEN időpontjához el is indultunk visszafelé. A lánykikérés után az apátság melletti parkban került megrendezésre a polgári szertartás. Általában nem ez szokott a legérdekesebb része lenni az eseményeknek, itt mégis volt egy elem ami különlegessé tette. Életük egyesítésének szimbólumaként két fajta és színű bort öntöttek poharukba, majd ezzel a cuvéevel koccintottak utána.

 

 

Eljött az idő, Isten előtt is fogadalmat kellett tenniük egymásnak. Méltó hely erre Tihanyban az apátság. Nem is írnék erről mást, beszéljenek a képek.

 

 

 

"Trash the dress"

Ez egy amerikai szokás, ami Európába és vele együtt Magyarországra is begyűrűzött. Tedd tönkre a ruhát - mondja a kifejezés. Mivel az esküvő után már többet nem lesz szükség a ruhára, el is lehet azt dobni. De miért ne tegyük ezt stílusosan?

Jött hát a festék, a kerti munka és a traktorozás, befogták a ruhákat ahogy kell.

 

 

 

 

 

Akkoriban nem volt igazán meleg a víz, de Vera és Laci hezitálás nélkül vitték véghez a tervüket: esküvői ruhában futottak a Balatonba. :)

 

 

 

Kedves Vera és Laci, kívánok nektek minden jót! Legyetek mindig olyen vidámak és jókedvűek, mint azon a két napon, amit együtt töltöttünk!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?