Esküvő Kecskeméten

»

Kecskeméten jártam esküvőzni, Janka és Imi nagy napján fotóztam. Bakancslistás elem volt ez, hiszen régóta szerettem volna már egy alföldi esküvőn is fényképezni. Az házasságkötés ősszel volt, azonban ismeretségünk már nyáron elkezdődött a jegyes fotózással. Szép sorjában mentek a dolgok, Tihanyban készítettünk képeket először, így kis túlzással mondhatjuk, hogy Jankával és Imivel együtt jártuk be az egész országot. :)

 

Van amikor már az első pillanatban tudom, hogy jó emberekkel találkoztam és öröm lesz velük dolgozni. Ilyenkor a fények is mások, valahogy minden passzol. Ha jól emlékszem ők még nem voltak korábban párosan a fényképező előtt, az összhang miatt ez azonban nem látszott. Egyszerűen szép képeket készítettünk a jegyes fotózáson. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán eljött az esküvő napja. Korán indultam, még körül szerettem volna nézni a környéken és aztán időben odaérni a készülődésre.
Előbb Imi aztán pár kilométerrel arrébb Janka készülődését fotóztam.

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagy találkozás a leendő otthonuknál volt. Még a templomi szertartás előtt ott, illetve Kecskeméten, a belvárosban sétáltunk egyet és elkészítettük az esküvői fotó sorozatot. Ebből is mutatok pár képet természetesen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán következtek a szertartások. A templomi Kecskemét központjában, a polgári szertartás már a vacsora illetve a buli helyszínén volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És akkor a buliról is legyen pár kép :)

 

 

 

 

 

 

Vannak olyan dolgok amiket sajnos nem lehet fotón keresztül átadni. Szerencsés vagyok, hogy én ott lehettem velük, mert ilyen pillanatokból nagyon sok volt. Talán ennyiszer még nem hatódtam meg esküvőn.

Az a hétvége különleges volt más szempontból is. Két esküvős párom is ebből a térségből jött a Balatonra házasságot kötni. Barátság lett ezekből, így most volt alkalmam meglátogatni őket is.

Janka és Imi, köszönöm nektek a lehetőséget és a szeretetet is amit tőletek és a családotoktól kaptam. Az ilyen fotózások miatt űzöm ezt a szakmát. Sok sikert az új élethez, otthonhoz. Még szerintem találkozunk...

Ilyen fotókat szeretnél Te is?