Esküvő szép fényekkel

»

Fruzsi és Bence augusztus elején mondtak egymásnak Igent. Vagyis akkor is. :) A polgári szertartás már korábban, Fruzsi szülővárosában Miskolcon volt.

Idén, az egyházi szertartást már a mostani lakóhelyéhez közel, Tihanyban tartották. Kicsi, de annál szebb esküvő volt.

 

Az ő fotózásuk ékes példája annak, hogy miért is érdemes külön napra tenni a kreatív fotózást. Ilyenkor nincs idegeskedés, nem kell azon gondolkodni, hogy minden családtag megérkezett-e már stb.

Átadták magukat egymásnak és a fotózásnak és ezt a képek is nagyon jól tükrözik.

Fruzsi Balatonfüreden a Vaszary villában dolgozik, ott kezdtük tehát a fotózást. Még az éppen aktuális Biedermeier kiállításra is benéztünk.

 

 

Szép volt az idő, kimentünk a kerthelyiségbe is.

 

 

 

Körbejártuk a villa kertjét

 

 

 

Fruzsi egy ideig Tihanyban élt, így úgy döntöttünk, hogy a napnyugtát a tihanyi Belső-tónál nézzük meg. Jó döntés volt. Szép volt aznap az ég, finom fátyolfelhők díszítették az égboltot.

 

 

 

 

Még egy helyszín maradt hátra, a hajóállomás. Volt egy kép a fejemben, amit szerettem volna velük elkészíteni. Ez egy úgynevezett fényfestéses kép. Akkor már nagyon éhesek voltunk. Míg vártuk a megfelelő fényeket pont volt idő egy szendvicsre és egy palacsintára. :) Az ifjú párokat az utcán rendszeresen megnézik az emberek, de egy menyasszonyt a gyorsbüfé előtt csokis palacsintával még jobban. Jó élmény volt. (A képet a menyasszony engedélyével osztom meg.)

 

 

Végül tehát kimentünk a mólóra és sikeresen elkészítettük a képeket. Csak a dokumentálás miatt írom le, hogy a horgászok nem könnyítették meg a munkámat. :)

 

 

Fruzsi, Bence, nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Kívánom, hogy mindig ilyen szép fények vegyenek körül benneteket, mint ami a képeken van. :)

 

Ezúton köszönöm Lizinek a segítséget!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?