Esküvői vitorlázás

»

Anita és Gábor Miskolcról jöttek el azért, hogy a Balatonon készíthessünk képeket egy vitorláson. Augusztus közepén egy szép nyári nap délelőttjén találkoztunk és rögtön ki is hajóztunk a nyílt vízre.

 

Izgalmasnak ígérkezett, mert egy imbolygó vitorláson fényképezni és elkerülni a vízbeesést nem is olyan egyszerű dolog.

Szerencsére a kapitány értette a dolgát, így sikerült olyan irányt találni, aminél minden veszély nélkül tudtunk képeket készíteni.

 

 

Aztán később mindketten kipróbálhatták milyen is egy nagy vitorlást vezetni.

 

 

Útközben a technika ördöge megviccelt minket, így széllel kellett visszamennünk a kiötőbe. Mivel szép időnk volt, egyáltalán nem bántuk, hogy pár perccel tovább tart a hajókázás. Én sem tétlenkedtem.

 

 

Miután újra szilárd talajra léptünk, elindultunk Balatonfüreden a Tagore sétányon és a fák alatt próbáltunk elbújni a nap sugarai elől. A Borhétre is ellátogattunk, Anita és Gábor koccintottak is egyet. :)

 

 

A tervben a következő helyszín még az aszófői Romtemplom volt, de előtte még a füredi partról is kellett pár kép. Napszemüvegben, mert ilyenkor már nagyon sütött a nap. :)

 

 

Ez egy jó hosszú fotózás volt, tényleg sok és jó kép készült, azt sem tudom melyiket mutassam meg. :)

Négyet szeretnék még, ami a Romtemplomnál, illetve az oda vezető úton készült.

 

 

Mindegyik fotózásban van egy különlegesség, egy-két pillanat, egy mosoly, nevetés, egy mondat a fotókon kívül, amiért érdemes ezt csinálni. Ezen a fotózáson végig ott volt egy különlegesség, amit nem láthattam. Utólag derült ki, hogy Anita babát vár, így nem kettőjüket fényképeztem, hanem ők bizony már hárman voltak.

 

Ezúton kívánok nekik sok boldogságot, a picinek pedig egészséget és boldog életet!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?