Eszti és Isti

»

Ezt a fotózást nehéz volt összehozni. Esztiék amolyan menős típusok, buliból fesztiválra, fesztiválról koncertre mennek, ha éppen Isti nem focizik, vagy nincs a veszprémi arénában kézi meccs. :)

Volt, hogy az idő, volt, hogy az események szóltak közbe, de összejött. Lássuk is a jegyes fotókat!

 

Balatonfüreden a Görög faluban Sundance parkban kezdtünk. Tartottunk az időtől, de a nap pont a fotózás kezdetekor sütött ki. Kezdésnek csináltunk, pár bemelegítő fotót,

 

 

aztán felpörgött a dolog, mert találtunk egy halom párnát az egyik szórakozóhely részlegében. Nem tudtuk megállni, még én is beleugrottam egyszer. :)

 

 

 

Sok izgalmas hely van abban a parkban. Az épületek, a különböző party elemek különleges hangulatot árasztanak. A fotósok számára pedig néha egészen érdekes fények, árnyékok adódnak.

 

 

 

Na de szóljanak a képek a párról, ne a formákról, igaz?

 

 

Az esküvő augusztus 23-án lesz, így adódott a kép:

 

 

Elmentünk még Tihanyba is egy picit, csak pár kép erejéig.

 

 

Azért csak pár kép, mert történt egy kis baleset, amit most nem részleteznék. Maradjon négyünk között. Igen négyünk, mert segítségemre volt Petra, akinek ezúton köszönöm a dolgokat. :)

Vidám, mosolygós, örömmel teli, vicces, bolondos fotózás volt ez. Megbeszéltük, hogy az esküvő előtt még ismétlünk. Már nagyon várom!

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?