Évértékelő 2023

»

Arra gondoltam, hogy ebben a cikkben megosztok pár számot a fotós tevékenységemről 2023-ban. Azonban ezt mégsem teszem, hiszen Te kedves olvasó nem a számokért, hanem a képekért vagy itt az oldalamon.

2023 érdekesebb és izgalmasabb képeit szeretném megmutatni ebben a kis összefoglalóban.

Mire a cikk elkészült, rájöttem, hogy a teljes bemutatás lehetetlen egy cikkben, de igyekeztem :)

 

Idén is sok emberrel találkoztam a munka kapcsán, volt páros, portré, család, babaváró fotózás és szebbnél szebb esküvők. Ahány fotózás, annyi féle kihívás. Ezért szeretem ezt a munkát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fő vonal mellett természetesen tájképeket is szívesen készítek a magam és mások örömére.

 

 

 

 

 

 

 

Többször megkeresnek cégek is, akiknek hol az arculathoz kell pár hangulatkép, hol pedig magáról a termékekről kellenek fotók. Idén is jártam borászatnál és egy egészséges ételekkel foglalkozó vállalkozásnál is. Tihany megbízásából hangulatokat fotóztam a különböző rendezvényeken és idén is jelen voltam az Anna-bálon a balatonfüredi önkormányzat megbízásából.

Egyes képeim nem csak digitális formában, de vásznon is megtalálták végleges helyüket.

 

 

 

 

 

 

Belekóstoltam a streetphoto műfajába is. Ebben van mit fejlődni, de úgy érzem tetszik ez a fajta képi világ is.

 

 

 

 

 

Jutott idő pihenésre is. Több országba is eljutottam, ahova természetesen a fényképezőgépemet is magammal vittem.

 

 

 

 

 

 

Idén több meglepetés is ért. Kiderült, hogy Mészáros Tünde megfestette az egyik képemet. Jó érzés, hogy értékeket teremtünk és egymástól inspirációt kapunk.
Ez év decemberében - szintén váratlanul - kiderült, hogy az egyik fotóm lesz Balatonfüred programfüzetének borítóján. Különleges érzés arra gondolni, hogy mennyi ember veszi kezébe a fotómat.

 

 

 

Az év csodálatos volt, tele élményekkel és ragyogó pillanatokkal. Örülök, hogy ennyi új embert ismerhettem meg, élveztem a kihívásokat és feladatokat. Kívánom, hogy jövőre is legalább ilyen sikeres évünk legyen mindannyiunknak.

Békét, boldogságot és szép fényeket kívánok mindenkinek! Boldog új évet!

 

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?