Ilyen amikor két ember szereti egymást

»

Tavasz első napjaiban találkoztam Szandrával és Gáborral. Ők az a páros, akikkel nagyon könnyű dolgom volt, mert jobban koncentráltak egymásra, mint arra, hogy fényképezem őket. Érezhető volt köztük a bizsergés, felém pedig a baráti megnyilvánulás már az első pár percben. Különleges az ilyet érezni...

 

A bemelegítő képek természetesen itt is megvoltak, ám viszonylag gyorsan kezdtek megszületni a "természetes" fotók. Ha nem megy párban elsőre a pózolás, akkor szoktam először az egyéni portrékkal kezdeni.

 

 

Elindultunk tehát a balatonfüredi sétányon, ahogy említettem, hamar oldódott a feszültség, belevágtunk a közepébe.

 

 

Szandra és Gábor esküvője szeptemberben lesz, séta közben nagyvonalakban megbeszéltük a teendőket, mi van kész és mit kell még megszervezni. Ők Angliában élnek, így egy picit nehezebb a dolguk, de ahogy mesélték megbírkóznak a feladattal. :)

Egy picit hideg volt még, így beültünk a Kedves cukrászdába egy forró itlara. A reformkori városrészben folytattuk a fotózást.

 

 

 

Természetesen nem lehet ilyenkor kihagyni a Balatonpartot sem. Az esküvő helyszíne felé a megújuló sétányon készítettem róluk még képeket.

 

 

 

A sétány ürességét kihasználva készültek el a sorozat utolsó képei.

 

 

Szandra és Gábor, köszönöm az élményt, igazán jó volt veletek kezdeni a jegyes fotózás szezonját! :)

Ilyen fotókat szeretnél Te is?