Luxemburgból Siófokra

»

Niki és Yann május elején mondták ki az Igent Siófokon. Egy igazi nemzetközi esküvőn készíthettem fotókat, ahol a vendégek több országból, Luxemburgból, Francia országból, természetesen Magyarországról de még az Egyesült államokból is jelen voltak.

Izgalmas volt a több kultúrát egy helyen látni, beszélni velük, picit bele látni az életükbe.

 

A Menyasszony és a Vőlegény Francia földön ismerték meg egymást és jelenleg is ott élnek. Az esküvőt mégis a Balaton mellett, Niki szülővárosában tartották. A nagy napon az égen borús felhők voltak, kérdéses volt az, hogy el tudjuk-e készíteni a kreatív fotókat a szabadban.

Szerencsénkre mire Niki elkészült, az eső elállt, így elindultunk Balaton partja felé, Siófok Aranypartjára.

 

 

Nikit picit nehezebb volt feloldani, de szerencsére Yann sokat segített a jókedvével és a lazaságával. Yann azt is megmutatta, melyik hajót veszi meg Nikinek a kikötőből. :)

 

 

A parton a sétány menti fák kiváló hangulatot adtak a képeknek. Niki még itt is félénk volt, de az is jól mutat a képeken :) Ha ilyen a helyzet egyébként szoktam kérni, hogy csináljunk egy olyan képet is, amin látszik, hogy az totál beállított (középső kép). Ez működni szokott, ez után a pár jobban is érzi, hogy lazulni kell.

 

 

Mentünk is tovább a parkba, ahol ismét kezdtünk aggódni az eső miatt.

 

 

Szerencsénkre csak kis mennyiség hullott, esernyő meg volt nálunk.

 

 

Állítólag ha eső éri a menyasszonyi fátylat, akkor abban a házasságban gazdagság várható. A babonához pont elég eső esett, aztán kezdtek eloszlani a felhők. Pár fotó készült még itt és mentünk Zamárdiba a Balaton partjára.

 

 

Itt sem volt hiány érzelemben és a felhők mögül már a nap is kisütött.

 

 

Niki és Yann, nagyon boldog, hosszú életet kívánok Nektek!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?