Nóra és Kálmán őszi jegyes képei

»

A levelek már hullottak, de a táj még színes volt. Igazi őszi délutánt sikerült választanunk Nóra és Kálmán jegyes fotóinak elkészítésére. A veszprémi várat és a Benedek-hegy alatti parkot sétáltuk körbe, a fotózás közben pedig beszélgettünk, ismerkedtünk.

 

Az első fél órában - ahogy ez lenni szokott - egy kicsit feszültek voltak, ami érthető is, hiszen idegenek voltunk egymásnak. Pár lépésnyi séta után oldódott a feszültség és a végére sikerült is teljesen ellazulniuk. De ne szaladjunk ennyire előre, mutatom is a képeket.

 

 

Ahogy említettem, az első helyszín a vár volt, ami igazán szép, akár egy egyszerű délutáni sétára. Ők igazi szerlemes hangulatot varázsoltak bele, talán úgy mint egy hereceg és hercegnő. :)

 

 

Egy jegyes fotózás legfontosabb funkciója, hogy megmutassa az összetartozást a két ember között, azonban az ilyen fotózások alkalmával egyéni portrék is készülnek.

 

 

Elindultunk a völgynek. Na nem bánatunkban, inkább örömünkben és csak szépen lassan a lépcsőn. :) Kezdtek lágyulni a fények...

 

 

Körbenéztünk a parkban, a padon, székeken megpihentek, megpihentünk.

 

 

Temészetesen a jeggyűrűről is készült fotó több nézőpontból is.

 

 

Végül aztán elérkeztünk a naplemente időpontjához, amit gyönyörködve néztünk végig. Én az objektíven keresztül. :)

 

 

Az esküvő idén május 30-án lesz. Várom már a találkozást és a boldogító igent. :)

Ilyen fotókat szeretnél Te is?