Nóra és Tamás Tihanyban

»

Tamás még pünkösdkor Tihanyban kérte meg Nóra kezét. Rögtön el is határozták - bár Kiskunfélegyházán élnek - a lagzit itt fogják megtartani. Hogy elintézzék a dolgokat nemrég újra eljöttek, így ha már itt voltak, időt kerítettünk a jegyes fotózásra is.

 

Sajnos az idő nem volt valami bíztató, de Nóra és Tamás vidámsága és jókedve nem lankadt. Elindultunk a Belső-tó felé, volt már pár ötlet a fejemben. Közben beszélgettünk, fotóztunk.

 

 

Nóra egy élettel teli lány és Tamás is sokat mosolygott, így nem volt nehéz dolgom, ami a mosolyt illeti.

 

 

 

Annál nagyobb baj volt az idővel, mert sajnos pár csepp eső után hirtelen ránk szakadt az ég. Még pár képet tudtunk csinálni egy kis féltető alatt

 

 

aztán jól elázva értünk vissza az autóhoz. Ők nem csüggedtek, nekem pedig még eszembe jutott, hogy Füreden van egy szép fedett hely. Elmentünk hát az Anna Grand Hotelhez még egy-két kép erejéig.

 

 

Amilyen szomorú voltam az idő miatt, annyira örültem, hogy találkoztam ezzel a szép párral. Feltöltöttek, egyszerűen feldobták a napomat. Egy jó hagulatú vidám fotózás volt ez, aminek örömmel várom a folytatását. Augusztus végén találkozunk...

 

És engedjétek meg, hogy még idézzek Nórától pár sort:

"Hihetetlen, hogy rád találtunk! Nagyon tetszenek a képek, minden jellegzetes mosolyt, stb. felfedeztünk rajtuk.
Köszönjük, hogy ilyen gyorsan elkészítetted őket..."

"Hidd el, nekünk egyáltalán nem volt problémás az időjárás, most kiadta magából és augusztusban már nem lehet ilyen.:)
Úgy felcsigáztak bennünket a fotózás történései, hogy a hazafelé úton végig meséltünk.:)
Köszönjük kedvességed!"

Ilyen fotókat szeretnél Te is?