Páros fotózásból jegyesfotó a Titkos helyen

»

Ilyen még nem történt velem. Örülök, hogy ennek is részese lehettem.

Anita valamikor a tavasz elején keresett meg, hogy szeretne egy ajándékkártyát adni a párjának, nyár elején pedig fel is használnák páros fotózásra. Hamarosan el is érkezett az időpont, felkészültek. De ezelőtt egy igen jó hírt kaptam.

 

Anita párja, Geri hívott fel pár nappal a fotózás előtt. Az ajándékkártyán levő telefonszámon megtalált és kérdezte, hogy változhat-e úgy a dolog, hogy a fotózás közepén egy lánykérés beleférjen?

Természetesen  - mondtam és megbeszéltük a részleteket. Anita semmit nem sejtett, el is kezdtük úgy, mint máskor, egy jó hangulatú páros fotózásként indult a dolog.

 

 

 

 

Aztán elérkeztünk a Titkos helyre. Ez a hely méltó egy lánykéréshez. Folytatódott tovább a fotózás, mikor Geri hirtelen - mintha cipőjét kötné -, Anita elé térdelt és elővette a gyűrűt. Meglepetés volt ez a javából. Anita hirtelen levegőt sem kapott az érzelmektől.

 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem Geri arcán látszik, hogy mi volt a válasz. Anita IGEN-t mondott. :)

Nagy volt a boldogság, teljesen átszellemülten folytattuk a fotózást.

 

 

 

 

 

Geri szereti a természetet, az erdőt ezért még pár kép erejéig ellátogattunk Aszófő kis eredejébe is.

 

 

 

Anita, Geri, köszönöm az élményt! Jólesik, hogy részese lehettem egy nagy lépésnek az életetekben. Ha esküvőre kerülne a sor és fotóst kerestek, ne feledkezzetek meg rólam. :)

Ilyen fotókat szeretnél Te is?