Petra, Péter és a pocakban Anna

»

Petra a múlt hét hétfőn hívott fel, hogy a férjével Péterrel Alsóőrsön nyaralnak és szeretnének képeket magukról. Aznap ráértem így meg is beszéltünk egy délutáni időpontot.

Petra a hetedik hónapban van, így egy kicsi már Annából is látszódik a képeken. :)

 

Balatonfüreden a Kiserdőben kezdtünk. A találkozótól odáig, az autóban beszélgettünk és már akkor biztos voltam benne, hogy ezek jó fotók lesznek. Elhozták magukkal azt amit megbeszéltünk a telefonban: jókedvet és mosolyt.

 

 

 

és ahogy említettem: Annát

 

 

Aztán mentünk is tovább Tihanyba. Közben beszélgettünk, ki mit csinál, hogyan telnek a napok. Mikor odaértünk, meséltem nekik nekik egy picit Tihanyról, a faágyúról és pár dolgoról ami eszembe jutott.

 

 

A Belső tónál egy kicsit elidőztünk,

 

 

 

aztán a komphoz mentünk. A Tihanyi Piac Placc helyén van egy nagyon érdekes építmény, belekomponáltam a képekbe.

 

 

Petra mondta, hogy Péter valamiért, ha fényképezik, nem vág teljesen természetes arcot. Érdekes, én ezt nem vettem észre. Szerintetek?

 

 

A tihanyi hajóállomás volt az utolsó helyszín. Eredetileg naplementés képeket szerettünk volna, de ekkorra már ott voltak a sarkunkban az esőfelhők. A beszélgetések közben kiderült, hogy mindketten kis koruk óta rendszeresen sportolnak, így az utolsó képen levő épületet nem lehetett kihagyni. :)

 

 

Az utolsó kattintás után mindketten mondták, hogy jól érezték magukat, annyira, hogy jövőre már Annával fognak visszajönni hozzám. :)

Nekem is nagy élmény volt ez a délután!

Had zárjam Petra pár sorával ezt az cikket, ami számomra a legjobb elismerés:

 

"Az első körön túl vagyunk, de valószínűleg még sokszor megnézzük a képeket, mert nagyon szuperek egytől egyig!! :)

Köszönjük még egyszer! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, teljesen ellazultan telt az a bő 2 óra, nem éreztük a fotózás "terhét"!

Még biztos visszatérünk hozzád! Valószínűleg már hármasban! Peti/Petra"

 

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?