Portré tele mosollyal

»

Egy pár hete hirdettem egy nyereményjátékot a Facebook oldalamon, ahol Vivien is játszott és ő volt a szerencsés nyertes. A fotózáshoz Annamária, a Szépleszel Beauty sminkese készítette el a Vivien sminkjét.

Eredetileg kinti helyszínen szerettem volna fotózni, de végül az időjárás miatt ez nem volt lehetséges, így egy balatonfüredi irodaházban készítettük el a fényképek nagy részét. Ezekből szeretnék mutatni párat.

 

A kozmetikából kilépve - nem bírtam ki :) -, kellett egy-két képet készítenem a szabadban is. Kabátos, de mégis elegáns képek készültek.

 

 

A Rendszertudományi Innovációs Központ elég hideg, minimal tervezésű épület, de Vivien mosolyával egyből felmelegítette és betöltötte vidámsággal a teret.

 

 

 

Ezekhez a képekhez igazán nincs mit hozzáfűzni. Talán annyit mondanék még, hogy Vivien nagyon ügyes volt, mintha hetente két ilyen fotózása lenne.

 

 

 

Azt hiszem a nyeremény jó helyre került. Ahogy azt a közösségi oldalon írtam, lesz még ilyen játék, így ha szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, képekről, akkor kövesd a munkám a Facebookon:

https://www.facebook.com/redphoto.hu

Ilyen fotókat szeretnél Te is?