Rendhagyó esküvő Daalarna ruhában

»

Berni és Peti esküvője Zalacsében volt. Már kezdődött az ősz, de nagyon szép időnk volt. Egy olyan esküvőn fotóztam amilyenen még eddig nem. Több szempontból is rendhagyó volt az ő legszebb napjuk.

 

Az első "furcsaság" a nagy fokú nyugalom volt ami, körülölelte ezt az esküvőt. Berni és Peti nem aggódták túl a dolgokat, de mégis minden szépen és időben lezajlott.

A templomi esküvő már dél előtt elkezdődött Pusztacsatáron, hiszen pont ez volt a lényeg, nem egy éjszakába nyúló, hanem egy vidám délutáni beszélgetős, evős és iszogatós boldog napot szerveztek.

 

 

 

 

 

 

 

 

A szertartás után már minden esemény Zalacsében a Malomtanya-panzióban és környezetében zajlott. A helyszín díszítése az esküvő hangulatához volt igazítva a gyerekeknek játéksarokkal, a felnőtteknek utazó gasztro busszal és mindenki örömére polaroid fotósarokkal.

 

 

 

 

 

Az ebéd és a vacsora között szakítottunk időt a csoportos és a kreatív fotózásra is. A környék tele van jó helyekkel, ami pont passzolt az esküvő hangulatához. Nem mentünk messze, de egy teljes kreatív anyagot sikerült összehozni. Persze itt Berni és Peti közreműködése sem volt hátrány. Berninek alakjára nagyon jól passzolt a Dalaarna ruha, Peti csokornyakkendője pedig - ha lehet így mondani -, felrakta az I-re a pontot. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacsora is volt még, nagyon finom ételeket ehettünk. Ebből is mutatok párat :)

 

 

 

 

És persze a torta sem maradhatott el.

 

 

Táncos mulatság nem nagyon volt, de az esti kék órában még elkattintottam pár lámpás képet. Peti azt mondta, hogy neki ezek nagyon tetszettek. Nekem is... :)

 

 

 

Különleges, szép és vidám esküvő volt ez. Nekem pedig fotós szempontból is egy nagy élmény, mert ez olyan sorozat lett amilyet már régóta szerettem volna készíteni.

Másnap reggel még egy drónos kép is belefért a helyszínről.

 

 

Berni, Peti, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Mindig csak ilyen nyugodtan, mosolygósan és szervezetten csináljatok mindent és akkor ilyen szép fények lesznek mindig körülöttetek.

 

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?