Reni és Tamás

»

Nagy élmény számomra a jegyes fotózás. Kíváncsian várom mindig, hiszen általában ez az első hosszabb találkozás a párral. Itt alakul ki az a közelebbi kapcsolat, barátság a pár és a fotós között, ami később az esküvőn nagyon fontos lesz, hogy igazán jó, bensőséges képek készülhessenek. Renivel és Tamással Balatonfüreden, majd a Tihanyi-félszigeten készítettünk fotókat, közben beszélgettünk, barátkoztunk.

 

Bár ismerik a környéket, tudtam nekik újat mondani a várossal kapcsolatban. Egy kis idegenvezetés is volt a kattintások között. :)

Végigmentünk a reformkori városrészen, át az Anna-bál helyszínének árkádjai alatt, majd a Kiserdőben töltöttünk valamivel több időt.

 

 

Még erősek voltak a nap sugarai, így a fák alatt egyelőre kellemesebb volt. Van ott kőszínház, erdei ösvény és játszótér, ami kihozza minden emberből a gyereket. :)

 

 

Ittunk egy hűsítőt a Kredencben majd lementünk a Balaton partjára, a Tagore sétányra is.

 

 

Amikor a fotózást megbeszéltük kértem őket, hogy ha van, akkor hozzanak valami közös tárgyat, ami megjelenhet a képeken. Egy egész piknik készletet hoztak, egy üveg borral, amivel egy közeli szőlős mellett koccintottak is.

 

 

Lemenőben volt ekkor már a nap így siettünk is Tihanyba, majd Sajkodba, hogy a naplementét végignézhessük. Aznap nagyon szép, felhőtlen idő volt, a napnyugta olyan volt, mint a mesében.

 

 

A fotózás végére Reni és Tamás teljesen feloldódtak - ez is volt a cél -, és azt mondták jól érezték magukat. A segítséget ezúton köszönöm Anitának.

 

Nagyon tetszettek nekik a képek, ami a legnagyobb öröm a számomra. Esküvőjük szeptember végén lesz. Már nagyon várom az újabb találkozást!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?