Sármos képek

»

Ezeket a képeket több lánynak, nőnek is megmutattam (Ugye nem bánod Péter? :)), mielőtt ide került volna. Mindenkinek volt egy-egy pozitív reakciója. Az ejjjha és a hűha szavak voltak a legenyhébbek ezek közül.

Most egy cikk erejéig a nőnemű olvasóknak kedveznék jobban. Péterrel Almádiban és Szentkirályszabadján, a szellemvárosban fotóztunk.

 

Egy doglot mindenképpen kijelenthtek, férfiak kevesebben jelentkeznek hozzám fotózásra, mint a szebbik nem képviselői. Ezt mindenki döntse el miért, mindenesetre én örülök, hogy egy-egy férfi társam is a lencsém elé szeretne állni.

Péterrel Balatonalmádiban találkoztunk. Laza, de mégis az alkalomhoz illő nyári ruhában jött. Sok szál köti ehhez a helyhez, ezért is itt kezdtünk.

 

 

Úgy éreztem, mintha gyakorlott modellel dolgoznék, pedig Péter azt mondta, hogy eddig csak egy ilyen fotózáson vett részt.

A pózokkal nem volt gond.

 

 

Körüljártuk Almádi szép sétányát és kimentünk a mólóra is. A kezdeti bemelegítő képek után egyre jobban ment neki a dolog.

 

 

 

Úgy döntöttünk, nem elég, így elhagyatottabb terepre mentünk. Szentkirályszabadján a szellemvárost bár nemrég kitisztították, az elhagyatott jellege még mindig jót tesz a képek hátterének.

A nap egyre laposabban szórta a sugarakat, nagyszerű fényekkel dolgozhattam.

 

 

 

Úgy vettem ki Péter szavaiból, hogy jelenleg nincs párja. Lányok! Ezzel nem célzok semmire csak megemlítettem :)

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?