Save The Date - Ne feledd a dátumot!

»

Egy szép őszi napon Annával és Endrével Balatonfüreden jártunk, a Balaton partján. Idén már elkezdődtek a jövő évi esküvők jegyes fotózásai. Mivel nyáron lesz az esküvőjök, kiváló kontrasztot fognak mutatni az esküvői képekkel együtt. Na de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk mi történt a víz partján.

 

Endre apukája a kikötőben dolgozik és a fiatalok is szeretik a vitorlásokat, így kézenfekvő volt, hogy ott és a környéken készítsük a fotókat. Egyre nem kellett kérnem őket egyszer sem, hogy mosolyogjanak. :)

 

 

Hiába volt ősz és hiába fűtötte őket a szerelem, kellett azért mozogni egy picit, hogy biztosan ne fázzanak meg. Tartottunk egy kis tornaórát is, amiből egy szép kis mozgókép is született. :)

 

 

Anna és Endre kezdettől fogva lazák voltak. Látszik, hogy boldogok együtt és könnyedén veszik a dolgokat, puszikból sem volt hiány.

 

 

Körbejártunk a kikötőben, találkoztunk Endre apukájával is, aki a frissen kifogott prédákat mutatta meg nekünk.

 

 

Felültek a vitorlásra és megtaláltuk annak a hajónak is a kiemelő kocsiját, amivel a tervek szerint kimegyünk majd a Balaton közepére az esküvői kreatív fotózáson. Izgalmas lesz...

 

 

Volt ott egy kissé lepukkant teherautó is és kimentünk egy picit a sétányra megnézni még a nyitva levő boltok választékát.

 

 

Végül ami a legfontosabb kép formájában kőbe memória kártyára véstük az esküvő időpontját és a jegygyűrűket. Anna és Endre esküvője 2015 július 4-én lesz, de nem a Balaton partján, hanem Győrben.

 

 

Már nagyon várom....

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?