Sforzato Brass Quartet

»

Az együttest idén februárban fényképezhettem, felkértek, hogy az új honlapjukhoz készítsek képeket. A fotózás a balatonfüredi Anna Grand Hotelben kezdődött majd a nem messze levő Kredenc borbisztróban folytatódott. A hotelben komolyabb, egyenruhás képek készültek, a Kredencben viszont már lazább volt a csapat.

 

A hotel udvarán és színháztermében, az Anna-bál helyszínén közös és egyéni fotókat is készítettünk. A terem és a hozzá tartozó folyosó is dekoratív, a reformkort idéző csillárok, a tükrös ál és a valódi, illetve boltíves ablakok igazi báli hangulatot idéznek, a képeknek pedig komolyságot, erőt adnak.

 

 

Ezt az erőt a hangszerek jelenléte is fokozza.

 

 

 

A Kredenc borbisztró adta a következő helyszínt, ahol a fiúk már lazábban, egy süti és egy pohár bor mellett beszélgettek miközben én a hangszerekről próbáltam absztrakt képeket készíteni, majd a laza csevegést is megörökíthettem.

 

 

Előkerült egy régi szódás üveg, egy palack bor és a fotózás estébe nyúlva zárult.

 

 

Végül megbeszéltük, hogy ezt a fényképezést a tavasszal, jobb időben megismételjük, hogy még több kép készülhessen a honlapra, aminek az elkészítésével szintén engem bíztak meg.

 

 

Érdemes ellátogatni a honlapjukra, megismerni majd élőben is meghallgatni őket, hiszen tényleg profi zenészekről van szó, akik szórakoztatva vezetnek be a rézfúvós zene rejtelmeibe.

A segítséget köszönöm Hajninak!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?