Várakozás

»

Ibolya és Béla református lelkészek és rendszeresen járnak a Balaton környékére nyaralni. Ezúttal az északi parton jártak. Kislányukat is hozták, de még csak pocakban. :)

 

Balatonfüreden készültek a bemelegítő fotók, egy szőlős mellett álltunk meg.

 

 

Aztán mentünk is Tihanyba. Ibolya mindenképpen szeretett volna levndulás képeket. Szerencsénk volt, pont akkor kezdett virágozni, így egy kis lila szín is került a képekre.

 

 

 

 

Még volt időnk a naplementéig, ezért ellátogattunk a Belső-tóhoz. Sajnos a tó vízszintje miatt idén a stégen nem lehet besétálni a víz fölé, ám aki Tihanyban járt is valaha, biztos van egy közös képe a tóval és a faluval a háttérben. Náluk sem hagytuk ki. :)

 

 

Tanakodtunk, hogy merrefelé nézzük meg a naplementét, végül Sajkod mellett döntöttünk. Szép idő volt, felhők nélkül, tisztán lehetett látni a napkorong letűnését az égbolton.

 

 

Ki is használtam az alkalmat egy-két sziluettes fotó készítésére.

 

 

Sokat beszélgettünk a fotózás közben. Kiderült, hogy nem sok idő van hátra a kislány születéséig és bár a cikk elején írtam, csak a fotózás végén derült fény arra, hogy Ibolya és Béla mindketten egy református gyülekezet lelkészei.

Egyet viszont már az elején éreztem. A lány aki majd világra jön pár hét múlva, a legnagyobb szeretetet kapja majd a szüleitől. És azt hiszem ez az egyik legfontosabb az életben.

Szép, hosszú és boldog életet kívánok a kislánynak és persze a szüleinek is!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?