Viki és Márkó

»

Első találkozásunkkor már tudtam, hogy valami jó dolog fog történni. Vidámak, szépek voltak (és még most is :) ), egyszerűen az első mondattól kezdve egy hullámhosszon voltunk. Ezért fontos a fotóssal találkozni, hiszen lehet az bármilyen ügyes, ha nincs meg a közös hang, nem lesz az a plusz a képekben sem.

 

Kis esküvőről szeretnék most pár képet mutatni. Vikivel, Márkóval és Noellel a kutyával sok helyszínen jártunk a jegyes fotózáskor és a kreatív képek készítésekor is. Alsóőrs, Balatonalmádi, Balatonfüred is szerepel a képeken. Az esküvő Veszprémben volt.

Jöjjön először pár a jegyes fotók közül:

 

 

 

Ahogy már említettem a esküvő Veszprémben volt, szűk családi körben. Mindenki nagyon aranyos volt. Jó érzés amikor egy picit a család tagja lehetek és arra az időre ők is úgy tekintenek rám.

 

 

Nem győzöm hangsúlyozni a külön napi kreatív fotózás előnyeit. Vikit és Márkót nem kellett meggyőzni, ők már a megbeszéléskor mondták, hogy az esküvő után szeretnék a fotózást.

 

 

 

 

 

Szép kora őszi esküvő volt ez, minden passzolt aminek passzolnia kellett :) Még a nap is jókedvében volt és szép színeket rajzolt az égre.

 

 

Sok boldogságot kívánok nektek! Legyetek mindig olyan vidámak, mint akkor voltatok! :)

Végül egy kis visszajelzés tőlük:

Viki: "Szia Ákos! :) Nagyon köszönünk mindent! Nagyon tetszenek a képek :) Annyi kedvencünk van, hogy nem tudunk választani."

Márkó: "Nagyon szépen köszönjük a munkádat! A feleségem gyönyörű minden képen, belőlem pedig kihoztad a maximumot! :)
A beállítások, a minőség, minden tökéletes!"

A segítséget köszönöm Nórinak!

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?