Virágos jegyesfotók

»

Nórival és Gáborral kezdődött számomra az esküvői szezon. Elkészítettük a jegyes fotókat egy csodás helyszínen, szép virágos fák között és a repceföldön. :)

Szokásomtól eltérően most képpárokat fogok mutatni.

 

Találkozás után egy nagy gyümölcsösbe indultunk, már pár nappal előtte kinéztem azt a helyszínt ugyanis Nóri mindenképpen szép, virágos fákat szeretett volna a képek hátterében. Pont jó időpontra időzítettük a fotózást :)

 

 

 

Hogy miért is jó egy ilyen fotózás? Kötetlen, laza, nem kell izgulni. Ez egy olyan alkalom, ahol össze tudok ismerkedni jobban a párral. Kialakul egy picit több, mint szolgáltató és megrendelő kapcsolata. Nem is szeretem ezt a két szót, mert ez a műfaj nem erről szól...

A pár megismeri a fényképezőgép hangját, megtudnak pár apró hasznos tanácsot. Például azt, hogy miként is lesz természetes egy kép.

 

 

Ilyenkor beszélünk az esküvő menetéről is és előkerülhet pár olyan tanács is, amire nem is gondolnátok az esküvő szervezésekor.

A rövid, egy-két órás fotózás során Nóriban és Gáborban is kialakult egy kis rutin, amit - biztos vagyok benne -, tudnak majd hasznosítani a "valódi" fotózáskor is.

 

 

A fotózást egy másik helyszínen, a közelben levő repceföldön folytattuk és fejeztük be. Ez már csak azért is kedves nekem, mert a kedven színem a citromsárga :)

 

 

Az esküvő nyár közepén lesz Balatonfüreden. Már alig várom...

Ilyen fotókat szeretnél Te is?