Zsanett és Tamás

»

Zsanett és Tamást Olaszországban találkoztak. Egy helyen dolgoznak, innen az ismeretség. Szombaton lesz az esküvőjük és hogy megbarátkozzanak a fényképezőgéppel, pár fotót készítettünk civilben a nagy esemény előtti héten az úgynevezett jegyesfotózás keretében.

 

Veszprémben az Óváros téren találkoztunk, nagyon szép idő volt, végre beköszöntött a tavasz. Egy-két bemelegítő kép után szép lassan el is indultunk a várba.

 

 

Nem kellett sok, hamar ellazultak, elmúlt a kezdeti izgalom.

 

 

Aztán leültünk egy kávéra egy helyen. Először bent, de aztán úgy döntöttek jó idő van, hangulatosabb most kint.

 

 

A Benedek-hegy volt a cél, hiszen Veszprémben ott érdemes a naplementét megvárni. Addig azonban még megálltunk pár helyszínen.

 

 

 

Végül pont odaértünk a lemenő naphoz készült pár kép előtte és már a kék órában is. Még a hypster szemüvegek is előkerültek. :)

 

 

 

A végére eléggé lehült az idő, és eléggé elfáradtak. Jólesett beülni a kocsiba, de örültem neki, hogy azt mondták, hogy jól érezték magukat. Találkozunk az esküvőn...

 

Ha tetszettek a képek és néznél még róluk egy párat, akkor látogass el a személyes oldalukra is, ahol később az esküvőről is lesznek fotók: http://zsanettestamas.kepei.hu

Ilyen fotókat szeretnél Te is?