Esküvő a 10. évfordulón

»

Ez egy szép esküvő volt. Nem mintha a többi nem lett volna az, de itt tényleg minden passzolt. Anna és Endre - ahogy azt kell - megélték az esküvő pillanatait, csak a jóra figyeltek, mosollyal, minden idegeskedés nélkül.

Ők, napra pontosan a megismerkedésük 10. évfordulóján fogadtak örök hűséget egymásnak. :)

 

Kicsit most előreszaladok, ebből a munkakapcsolatból (is) barátság lett. Nem is lehetett volna más, mert már ez első találkozáskor megvolt az összhang köztünk.

Összességében kb két teljes napot töltöttünk együtt, úgy érzem a fenti mondatok mondanivalója a képeken is látszik.

2014 szeptemberében a jegyes fotózáskor találkoztunk először, 2015-ben pedig úgy döntöttek, hogy a kreatív fotózást az esküvő utánra időzítjük. Az esküvő Győrben, a hivatalos kreatív fotók pedig a Balaton közepén készültek. Hogy biztosra menjünk, Győrben is készítettünk pár fotót a városban az esküvő napján.

Mielőtt azonban a kreatív fotózásról mutatnék képeket, nézzétek meg Endre arcát, amint először látta meg a menyasszonyt.

 

 

 

Minden esküvőn a vőlegény és a menyasszony a legnagyobb hős. Azon a napon a meleggel kellett megküzdenünk. Egy pici hűsítő érzést csak helyszínek között az autó légkondicionálója adott. Endre építésznek tanult, így a Széchenyi István Egyetem építész karának különleges épületénél kezdtük a fotózást. Az üvegtégla építmény nem csak építész, de fotós szempontból is nagyszerű. :)

 

 

Endrének volt kulcsa is az épülethez, így belülről is megnéztük.

 

 

Győr belvárosát nemrég újították fel, így nem volt nehéz szép helyeket találni.

 

 

 

Szeretnék az esküvői eseményekről is egy-egy képet mutatni. A polgári szertartás a győri Zichy palotában volt, a templomi események pedig nádorvárosi Evangélikus temlomban zajlottak.

 

 

 

 

A buli nagyszerű, a násznép kiváló volt. A fáradalmak kipihenése után Csopakon és Balatonfüreden megtartottuk a kreatív fotózás második részét. A csopaki strandon felidéztük Anna és Endre első találkozásának pillanatait.

 

 

Siettünk is Balatonfüredre. A Sirocco fa vitorlás már készülődött a kihajózáshoz. Míg előkészítették a hajót, a parton készítettünk pár képet.

 

 

 

Vízre szálltunk. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Balaton legszebb vitorlására.

 

 

Később volt lehetőségem átszállni egy motorcsónakra, így kívülről is készíthettem képeket. Ekkor már napnyugta felé közelítettünk időben.

 

 

Kikötöttünk, de még ekkor sem fogyott el az energia. Éreztem, hogy Annáék nem akarják abbahagyni. Megvártuk, míg egy picit sötét lett és akkor csináltunk pár technikásabb képet is. Ha a pár - mint ők is - nem sajnálják az időt és a fáradságot, akkor ilyen technikásabb képek is készülhetnek egy kreatív fotózás során.

 

 

Anna, Endre, sok boldogságot kívánok Nektek! Bízom benne, hogy úgy lesz ahogy mondtátok: ezek után még sokszor találkozunk. :)

Ilyen fotókat szeretnél Te is?