Kis esküvő nagy szerelem

»

Nóra és Kálmán már tavaly megkértek, hogy legyek ott az esküvőjükön. Ezért is készültek elég korán, még az ősszel a jegyesfotóik.

Elérkezett az esküvő napja is május 30-án, erről szeretnék most mutatni pár képet. Tényleg kis esküvő volt, de annál nagyobb volt a szeretet benne.

 

Délelőtt találkoztunk Balatonfüreden. A reformkori városrészben készültek a kreatív fotók. Bár szinte itt lakunk egymás mellett, mégsem találkoztunk ősz óta. Volt mit mesélni egymásnak két kép között.

 

 

Szép fények voltak ahhoz képest, hogy eléggé fent volt már a nap. Ilyenkor igyekszem árnyékos, vagy beszűrődő fénnyel teli helyszínekre vinni a párt, az igazán szép képekért.

 

 

Séta közben - ahogyan az lenni szokott - ismét beszélgettünk. Meséltek magukról az elmúlt hónapok eseményei közül. Ők kicsit többet tudnak rólam, mert követnek a facebookon. Na de jöjjenek a képek a részletekről:

 

 

Elmentünk az Anna Grand Hotel mellett is, aztán a Kis erdő fái alá bújtunk el a nap elől, ahol egy kis móka is belefért. :)

 

 

 

Mielőtt átmentünk volna Tihanyba, a parkoló felé még megálltunk egy két helyen. Ekkor már tényleg kezdett meleg lenni.

 

 

 

Tihanyban ittunk egy kávét, megbeszéltük az esküvő menetét: ki? mikor? merre? :) Utunk a tihanyi hajóállomásnál ért véget.

 

 

 

A cikk végén még szeretnék mutatni pár képet a templomi esküvőről, mert az egy igazán szép, pici templomban volt Veszprémben, ahol a szertartást egy nagyon aranyos és közvetlen atya tartotta.

 

 

 

Nóra és Kálmán, nagyon sok boldogságot és hosszú házas életet kívánok Nektek!

Az esküvőhöz a virágot a Csupavirág adta sok szeretettel.

Ilyen fotókat szeretnél Te is?