Megveszem ezt a nőt

»

Reni és Tomi szeptember utolsó szombatján házasodtak össze Veszprémben. Aznap az igen kimondása előtt még tettünk egy sétát és elkészítettük az esküvői kreatív fotókat.

 

A veszprémi zeneiskolánál találkoztunk, ami mellett egy szép parkban kezdtük el a fotózást. Bár már nem először álltak a fényképezőgépem elé, egy picit feszülten indult a dolog, ami csak pár kép erejéig tartott.

 

 

Eredetileg a veszprémi vár és környéke volt a cél, de az odáig vezető úton is meg-megállva is készült egy-két kép, például a menyasszonyi csokorról.

 

 

Jártunk a megyei könyvtárnál is, aminek az épülete egy érdekes hangulatot ad a képeknek.

 

 

A színházkerten és az Óváros téren át aztán végül eljutottunk a tűztoronyhoz, majd a vár lépcsőihez.

 

 

 

Hogy miért erre? Reni és Tomi a Benedek-hegy bejáratánál levő kapura tették a közös lakatjukat, aminek a kulcsát aztán a hegy lábánál a patakba dobták.

 

 

A közeli Fricska étteremben maradt még időnk egy kis üdítőre ahol a cikk címével megegyező könyvet találta Tamás (első fotó), aztán indultunk is, hogy legyen idő pár képre az esküvői autóval is. :)

 

 

Nagyon szép esküvő volt, élveztem a velük együtt eltöltött időt és a visszajelzések alapján ők sem bánták meg, hogy engem választottak.

Ezúton kívánok nekik nagyon sok boldogságot és örömöt az életben!

Ilyen fotókat szeretnél Te is?