Napraforgó, bor és szerelem

»

Noémi és Toma tavaly augusztusban fogadtak örök hűséget egymásnak. Nagyon élveztem ezt az esküvőt és nem csak azért, mert a dekorációban a kedvenc sárga színem dominált :), hanem mert ismét vidám és őszinte emberekkel találkoztam, akikkel érdemes volt eltölteni azt a szép napot.

 

Ez esetben az esküvő napján készítettük el a kreatív fotókat. Szerencsénk volt, mert az időjárásnak köszönhetően nem voltak erősek a fények, így nem kellett megközdenünk a nagy meleggel sem. Balatonfüreden a reformkori városrészben, illetve a parton sétáltunk végig.

 

 

 

Ilyenkor a sétányt nem lehet kihagyni, végig mentünk mi is rajta. Akkor éppen (időben) a balatonfüredi Borhetek közepén jártunk, így ott is készítettünk pár fotót egy-egy pohár borral a kézben.

 

 

 

Noémi nagyon szép és Toma pedig igazán illik hozzá. Olyan kiugárzásuk volt, hogy nem győztem készíteni a jobbnál jobb képeket róluk. Jöjjön akkor még egy pár fotó a részletekről is.

 

 

 

Megálltunk még a Szabó és Fia pincészetnél, ahol Noémi barátnőjével is találkoztunk. Ittunk egy Rosét. Hogy miért is azt itt olvashajátok.

 

 

Mentünk tovább és csak úgy jöttek az ötletek. Ők pedig mindenben partnerek voltak.

 

 

 

 

 

Noémi szeret funi, így elhozta a futócipőjét is. Ebben és még pár kellékkel is készültek fotók csak a móka kedvéért.

 

 

 

Az egyik fotóból vászonkép is készült. Noémi lefényképezte így most láthatjátok ti is.

 

 

Kedves Noémi és Toma! Legyetek mindig olyan boldogok, mint amilyennek én láttalak Titeket aznap!

 

Ilyen fotókat szeretnél Te is?