Tudnivalók

Ajánlatkérés

 

Az ajánlatkérés után minden esetben felveszem veled/veletek a kapcsolatot. Ha esetleg ez nem történne meg, akkor az elérhetőségnél nem volt pontos az e-mail cím illetve a telefonszám.

Általában jó, ha nem a fotózás alkalmával találkozunk először, így ha lehet, akkor szeretnék veled/veletek előtte is találkozni. A beszélgetés egy kávé illetve egy süti mellett jót tesz a bizalom elmélyítésének (ami látszik a képeken is) és a részletek megbeszélése is könnyebb, hátha tudok olyan kérdéseket feltenni, amire nem is gondoltatok. :)

A kapcsolatfelvétel egy-két nap után történik meg, kérlek légy türelemmel, nem biztos, hogy éppen számítógép illetve telefon közelben vagyok az ajánlatkérés beérkezésekor.

Az ajánlatkéréshez és még több tudnivalóhoz kattints ide.

Képrendelés

 

A kép(ek) megrendelésekor azért veszem fel a kapcsolatot veled, hogy pontosítsuk a részleteket. A kép rendelésénél a megadott méretek tájékoztató jellegűek, ami azt jelenti, hogy ez a méret a kép arányainak megfelelően változhat. A szállításról is gondoskodom, ezt is a kapcsolatfelvételkor beszélhetjük meg. Neked csak a szöget kell a falban a megfelelő helyre ütnöd. :)

Az egyeztetésnél kiderülhet az is, hogy vannak még plusz igények, aminek természetesen semmi akadálya. Nem a sorozatgyártásra törekszem, hanem a minőségre és a megrendelő igényeinek teljes kielégítésére.

A keretezett képeken természetesen nem lesz vízjel.

Ha nem szeretnél megrendelő űrlapokat kitölteni, hívhatsz bármikor telefonon is. Elérhetőségeimet, telefonszámomat megtalálod a weblap fejlécében, jobb oldalon, vagy a Kapcsolat menüpontban.