Nekem írták...

Ezen az oldalon szeretnék pár véleményt megosztani. Azokat amiket azoktól kaptam, akiknek a fényképek készültek. Igazi elismerések ezek, szeretetteljes mondatok, amiktől egyre jobban szeretem a munkámat.

 

Ildikó és Barna
(fogadalom megújítás)
"A képek csodálatosak, nem is gondoltuk, hogy ilyen sok és ennyire fantasztikus kép készül. Mióta átküldted, azóta folyamatosan nézzük, nem tudunk betelni velük.
Liszkay-tól nem szóltak, hogy küldjünk párat, pedig készültek olyanok, amelyek szerintem felülmúlják a honlapjukon találhatóakat.
Nagyon köszönünk neked mindent, nélküled nem lett volna ez a csodálatos délután ilyen tökéletes."

 

 

Nóra és Kálmán
(jegyesfotó és esküvő)
"Köszönjük a képeket és az igényes munkát! Ebédidőben gyorsan végignéztük a fotókat, és mindegyikkel nagyon meg vagyunk elégedve.
Nagyon jó képek, bár elsőre talán kicsit furcsa viszontlátni magunkat ilyen profi képeken, hiszen korábban még nem készült rólunk semmilyen képsorozat.
Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy élveztük a fotózást és elégedett vagyunk az eredményével is! Nagyon tetszenek a képek! Remek képszerkesztés, ötletes beállások, igényes stílus. KÖSZÖNJÜK!"

"Köszönjük a jól sikerült cikket. Nekünk nagyon tetszik az írásod. Szerintünk ez a kis összefoglaló jól visszaadja, felidézi a jegyesfotózás pillanatait, emlékeit."

"Szia Ákos! Ismételten köszönjük a gyors és profi munkát! Egyelőre csak gyorsan átfutottuk a képeket, de első benyomásra nagyon meg vagyunk elégedve velük. Már most van több kedvencünk is, de nehéz választani, mert szinte minden kép tetszik."

 

Ibolya és Béla
(várandós, páros fotózás)
"a nap végén értékelve az átélteket ismét megállapítottuk, hogy nagyon jó élményben volt részünk a fotózáson! Örülünk, hogy Rád találtunk, és hogy összejöhetett ez a gyümölcsöző találkozás. Tényleg úgy van, hogy vannak pillanatok, amik nem térnek vissza, és ha nem sikerül őket megörökíteni, vagy nem megfelelően, akkor a hiány már nem pótolható.
Ezért is vagyunk nagyon hálásak a kedvességedért, lelkesedésedért, hogy nem csak munkaként tekintesz a fotóalanyokra, hanem velünk örültél. Köszönjük a türelmes és pontos instrukciókat is, egy pillanatig sem hoztál zavarba, vagy kértél olyat, ami ne hordozta volna magában a siker reményét. Nemcsak megörökítetted, de segítetted, teremtetted is a megörökítésre méltó pillanatokat, beállításokat. Biztosak vagyunk benne, hogy amikor majd a ma készült képekben gyönyörködünk, mindig eszünkbe fog jutni ennek a délutánnak az oldott, baráti hangulata. Jó lesz majd mesélni róla a kislányunknak is.
Örülünk, hogy megismerhettünk, mindent köszönünk, és nagyon várjuk a végeredményt!"

"először is nagyon köszönjük a gyorsaságot! A mai nagyon strapás nap azonnal ünneppé változott, mikor megláttuk, hogy már készen is vannak a képek, hát még, amikor végig is néztük őket! Nem tudjuk eldönteni, melyik a legjobb, mert egytől egyig mind remekül sikerült! Ibolya kedvence a sok közül talán az, amit nyitóképnek választottál, a sajkodi sétálós. A levendulások nagyon bensőséges hangulatot árasztanak, a szőlőbeliek pedig vidámak és fiatalosak. Nekem a naplementések a legcsodásabbak a szép kerek pocakkal a lemenő nap fényében:-)
Újra szeretnénk hangsúlyozni, hogy egytől egyig telitalálat mindegyik, és hihetetlen, hogy száz csodaszép kép készült, úgy elrepült az idő! Reméljük, jövő nyáron kislányunkkal együtt is készíttethetünk Veled képeket, és újra találkozhatunk. Addig is visszük a jó híredet, és sok örömteli fotózást kívánunk!"

 

Dóra és Péter
(esküvői fotózás)
"Köszönjük szépen, nagyon jók lettek! :) Dóri nagyon szép, belőlem meg kihoztad a maximumot :)"

 

Ildikó és Barna
(családi fotózás)
"Nagy meglepetést szereztél nekünk így estére, már háromszor végignéztük a képeket.
Nagyon jók lettek, sok kedvencem van, és van köztük pár, amit már elképzetem vászonfotóként.
Most töltöm le, holnap a család is megkapja.
Nagyon köszönjük neked (Fogatlan nevében is ) az élményt! Nagyon jól éreztük magunkat és a képeid által tényleg örök emlék lesz!"

 

Lilla és Imi
(esküvői fotózás)

"Köszönjük szépen a csodálatos képeket és a profi hozzáértést Ákos, nagyon nagy sikere van a képeinknek."

 

Anna és Endre
(jegyesfotózás)
"Már nagyon-nagyon-nagyon vártam, hogy milyenek lesznek a képek és
nagyon-nagyon-nagyon tetszenek! :) Köszi! :) Alig várjuk, hogy az
esküvői képeket is együtt csinálhassuk! :)
Imádom! :)"

 

Nóra és Tamás
(jegyesfotó, esküvői fotózás, várandós, páros fotó)
"Hihetetlen, hogy rád találtunk! Nagyon tetszenek a képek, minden jellegzetes mosolyt, stb. felfedeztünk rajtuk. Köszönjük, hogy ilyen gyorsan elkészítetted őket, a cikket szívesen fogjuk olvasni, a webgalériáért pedig külön köszönet. Hidd el, nekünk egyáltalán nem volt problémás az időjárás, most kiadta magából és augusztusban már nem lehet ilyen.:) Úgy felcsigáztak bennünket a fotózás történései, hogy a hazafelé úton végig meséltünk.:) Köszönjük kedvességed!"

"Most harmadjára mondtuk hogy ez "HIHETETLEN"!!!!!
Nagyon-nagyon köszönjük. Bármikor visszamennénk és átélnénk újra meg újra a pillanatokat, és Te segítettél ebben. Most nézegetve a képeket lélekben ott voltunk. Életünk feledhetetlen és felülmúlhatatlan eseménye, időszaka a közelmúlt és a jelen, tényleg köszönjük, hogy általad az élmények kézzel foghatóvá válnak.
Minden perce csoda volt, próbáltuk a legapróbbig szívünkbe zárni. Azóta, ha valakinek mesélek róla, mindig elmondom, hogy szavakkal leírhatatlan, megfogalmazhatatlan esküvőnk volt.
Azóta is minden rendben, ja és izgalommal vártuk a képeket. Brutál mennyiségű fotót készítettél, ez szenzációs. Már most vannak kedvencek."

"Nagyon köszönjük, csodaszépek lettek! És az emlékek újra felelevenedtek a helyszíneken, ez ugyancsak csodás érzés! Már rengeteg ismerősnek megmutattuk :) .. csak közben meg elfelejtettem Neked válaszolni! Mindenképp küldünk képet majd Kornélról! Minden szépet Neked!"

 

Nati és Ervin
(esküvői fotózás)
"Szia Ákos, csak szeretnénk mégegyszer megköszönni mindent,nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson. Nati & Ervin"
"Mégegyszer köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson. Házasélet nagyon jó, bár nekem még mindig álomnak tünik hogy FELESÉGEM van"

 

Anna és Andris
(esküvői fotózás)
"Igazán remekül sikerültek a képek, mindkettőnknek nagyon tetszenek!
Amit pedig külön értékelünk, hogy nincs bennük semmi művi, szóval abszolút magunkra ismerünk a képeken:)"

 

Reni és Tomi
(jegyes és esküvői fotózás)
"Mindjárt megnézzük. Most épp azt válogatjuk, melyik képet tegyük ki a fbra profilképnek."
"Még csak telefonon láttam de alig várom hogy nagyba is megnézhessük. Igaz nehéz dolgod volt velünk de nagyon jók lettek."

 

 

Melitta
(portréfotó)
"Nagyon szépen köszönöm! Szuperek lettek a képek! Mindegyik nagyon tetszik. Letölteni még nem tudom,mert lassú,de meglesz az is! Köszönöm amúgy magát az élményt is! Nagyon jól éreztem magam!"

 

 

Petra, Péter és Anna
(kismama fotó, családo fotó)

"Szia Ákos! Az első körön túl vagyunk, de valószínűleg még sokszor megnézzük a képeket, mert nagyon szuperek egytől egyig!! Köszönjük még egyszer! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, teljesen ellazultan telt az a bő 2 óra, nem éreztük a fotózás "terhét"! Még biztos visszatérünk hozzád! Valószínűleg már hármasban!"

 

 

Anna és Endre

"Hol is kezdjem… az, hogy Téged választottunk esküvői fotósunknak nem csak jó, hanem a legjobb döntés volt! :) Imádtuk az esküvő és a fotózás minden pillanatát, még azt is, amikor 40 fokban, talpig beöltözve a strand kellős közepén bohóckodtunk. Azt hiszem, hogy olyan önfeledtre sikerültek ezek a pillanatok is, amikre sokáig emlékezni fogunk. Hát még úgy, hogy meg is örökítetted ezeket nekünk! :) Néhány napja csak pár szóban tudtam összefoglalni, hogy mennyire imádjuk a képeket, de talán az a pár szó is elmondott mindent. Tényleg köszönjük, hogy velünk voltál, hogy olyan képeket készítettél rólunk, amik visszaadják azt a boldogságot, amit éreztünk az esküvőn és amit éreztünk előtte és most is. :)"

 

 

Fruzsi és Bence
(esküvő)

"...olyan jó volt ez a fotózás! Még máskor is szeretnék veled képeket..."

 

 

Eszti és Márk
(párfotózás)

"Kedves Ákos!;)Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus hangulatú őszi fotózást, nagyon jól éreztük magunkat, a képek meg egyszerűen szuperek!;)Az egyikből kész lett egy nagy vászonkép, ami a hálószobánk csodás dísze lett!;)További sok sikert kívánunk!;)"

 

 

Viki és Márkó
(esküvő)

Viki: "Szia Ákos! :) Nagyon köszönünk mindent! Nagyon tetszenek a képek :) Annyi kedvencünk van, hogy nem tudunk választani."
Márkó: "Nagyon szépen köszönjük a munkádat! A feleségem gyönyörű minden képen, belőlem pedig kihoztad a maximumot! :) A beállítások, a minőség, minden tökéletes!"