Ajándékkártya

Ha szeretnél valamit kivételes meglepetésként szülinapra, névnapra különleges alkalomra, vagy csak úgy, akkor jó helyen jársz.

Fotózást adhatsz ajándékba és ezt egy exkluzív ajándékkártyával tudod tálalni.

A kártyához a következők járnak:

  páros, portré vagy családi portfólió

  1-2 órás fotózás a természetben

  40-60 (nagy felbontású, retusált) átadott kép az időtől függően

  webgaléria, ahol később is visszanézheted milyenek lettek a képek

  jó hangulatú beszélgetést a fotózás közben :)

 

 

 

A kártya többféle fából készülhet (mahagóni, dió, tölgy, fenyő stb.) és akár egyedi üzenet is átadható rajta. Mindegyik kártya egyedileg, kézzel készül, a szöveg pedig lézergarvírozás útján ég a fába. Így szinte bármilyen motívum és szöveg a fába írható.

 

 

 

Az ajándékkártya ára 40.000 Ft, mely tartalmazza a feljebb említett dolgokat is (részletesebben e-mailben). Időpontegyeztetés az elérhetőségeim egyikén lehetséges. Ha ajándékba kaptad a kártyát, akkor természetesen nem kell fizetned a fotózásért. :)

Egy jó fotóért a világ végére is elmegyek de Balatonfüred 20km-es körzeten kívül plusz útiköltséggel kell számolni (90 Ft/km)

A kártya később egy szép emlékként jól mutat a polcon is.

 

Pár vélemény a fotózásokról:

Anna és Endre

"Már nagyon-nagyon-nagyon vártam, hogy milyenek lesznek a képek és
nagyon-nagyon-nagyon tetszenek! :) Köszi! :) Alig várjuk, hogy az
esküvői képeket is együtt csinálhassuk! :)
Imádom! :)"

Melitta

"Nagyon szépen köszönöm! Szuperek lettek a képek! Mindegyik nagyon tetszik. Letölteni még nem tudom,mert lassú,de meglesz az is! Köszönöm amúgy magát az élményt is! Nagyon jól éreztem magam!"

 

Petra, Péter és Anna

"Szia Ákos! Az első körön túl vagyunk, de valószínűleg még sokszor megnézzük a képeket, mert nagyon szuperek egytől egyig!! Köszönjük még egyszer! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, teljesen ellazultan telt az a bő 2 óra, nem éreztük a fotózás "terhét"! Még biztos visszatérünk hozzád! Valószínűleg már hármasban!"